VANZARE SI IMPLEMENTARE programe de contabilitate si programe legislative
     
Cu  o experienta de peste 6 ani in domeniu, L&E SOLUTIONS distribuie si implementeaza cu succes programul de contabilitate si gestiune WinMENTOR. De asemenea, raspunzand necesitatilor clientilor, vindem si programul legislativ LEGIS.


VANZARE SI SERVICE CALCULATOARE SI IMPRIMANTE
     Departamentul nostru tehnic va sta la dispozitie cu servicii pentru imbunatatirea si intretinerea echipamentelor tehnice si de calcul din firma dvs.


ASIGURARI PENTRU FIRME

       L&E Solutions, in colaborare cu specialisti in asigurari, firma Netrisk Broker de Asigurare, va ofera in conditii foarte avantajoase urmatoarele asigurari:

  • Asigurare de raspundere civila profesionala a expertilor contabili

      Valoarea asigurarii platite anual de dvs reprezinta NUMAI 0.2% din suma asigurata. De exemplu, pentru o asigurare de 5.000 EUR, va trebui sa platiti doar 10 EUR /an. Dvs alegeti valoarea sumei asigurate. (Conditii asigurare)

  • Asigurare pentru tine si angajatii tai 
      Cu asigurarea Protect Grup de la Allianz-Tiriac ai certitudinea ca tu si ECHIPA ta beneficiati de ajutor financiar chiar si in momentele grele. Protect Grup este o asigurare ce ofera protectie financiara pentru tine si angajatii tai in caz de:
•       - Deces;
•       - Accidente, atat la locul de munca, cat si in afara programului de lucru.